WODEN

Amanda Recycled Dark Olive

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Textiel
Materiaal binnenkant Polyurethaan
Materiaal zool Rubber
Merk Woden
Merk kleurnaam Dark Olive
Merk product code WH130
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar een stoere en duurzame veterboot? Dan is de Amanda Recycled van Woden perfect voor jou! Deze veterboot is speciaal ontworpen voor dames en is gemaakt van hoogwaardig textiel. De binnenkant is gevoerd met polyurethaan, wat zorgt voor extra comfort. De rubberen zool biedt een goede grip en maakt deze veterboot geschikt voor alle weersomstandigheden.

De Amanda Recycled is een product van het bekende merk Woden en heeft de kleurnaam Dark Olive. Met de ronde neus en vetersluiting heeft deze veterboot een trendy uitstraling. Of je nu een casual outfit draagt of juist iets meer gekleed gaat, deze veterboot is een veelzijdige toevoeging aan je schoenencollectie.

De productcode van de Amanda Recycled is WH130. Met deze veterboot ben je niet alleen fashionable, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld. Het gebruik van gerecyclede materialen maakt deze schoen een milieubewuste keuze. Kies voor stijl én verantwoordelijkheid met de Amanda Recycled veterboot!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies