UGG

M Neumel Moc Forest Night

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Wol
Materiaal zool Treadlite
Merk UGG
Merk kleurnaam Forest Night
Merk product code 1121645
Serie Neumel
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle veterboots voor heren? Dan is de M Neumel Moc van UGG de perfecte keuze voor jou. Deze veterboots zijn gemaakt van hoogwaardig suède materiaal, wat zorgt voor een luxe uitstraling. De binnenkant van de schoenen is gevoerd met zacht wol, waardoor je voeten warm en comfortabel blijven, zelfs op koude dagen.

De M Neumel Moc heeft een duurzame Treadlite zool, die zorgt voor optimale grip en flexibiliteit. Of je nu een lange wandeling maakt of gewoon door de stad loopt, deze schoenen bieden de perfecte combinatie van comfort en functionaliteit. De ronde neus geeft de schoenen een klassieke uitstraling, terwijl de vetersluiting zorgt voor een verstelbare pasvorm.

UGG is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige producten en tijdloze ontwerpen. De M Neumel Moc is onderdeel van de Neumel serie, die garant staat voor kwaliteit en stijl. De Forest Night kleur geeft de schoenen een trendy en veelzijdige uitstraling, waardoor ze perfect passen bij elke outfit.

Met de M Neumel Moc veterboots van UGG ben je verzekerd van comfort, stijl en duurzaamheid. Bestel ze vandaag nog en ervaar zelf het verschil!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies