UGG

Baby Neumel And Ugg Beanie Chestnut

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Wol
Materiaal zool Rubber
Merk UGG
Merk kleurnaam Chestnut
Merk product code 1104729I
Type sluiting Klittenband, Veters
Vorm neus Ronde neus

De Baby Neumel And Ugg Beanie is een schattige veterboot voor de allerkleinsten. Deze stoere schoen is gemaakt van hoogwaardig suède, wat zorgt voor een luxe uitstraling. De binnenkant is gevoerd met zacht wol, waardoor de voetjes van je kleintje heerlijk warm blijven. De rubberen zool biedt goede grip en ondersteuning tijdens de eerste stapjes.

Deze veterboot is van het bekende merk UGG, dat garant staat voor kwaliteit en comfort. De kleur van deze schoen is Chestnut, een prachtige warme tint die perfect past bij de herfst- en wintermaanden. De productcode van deze schoen is 1104729I, waardoor je altijd precies weet welk model je in handen hebt.

De Baby Neumel And Ugg Beanie heeft een handige klittenbandsluiting én veters, waardoor je de schoen gemakkelijk kunt aanpassen aan de voetjes van je kleintje. De ronde neus geeft de schoen een speelse en vriendelijke uitstraling, perfect voor de jongste fashionista's.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies