Timberland

Seneca Bay 6 Inch Side Zip Jet Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Nubuckleer
Materiaal binnenkant ReBOTL-materiaal
Materiaal zool Rubber
Merk Timberland
Merk kleurnaam Black
Type sluiting Ritssluiting, Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar stoere veterboots voor kinderen? Dan zijn de Seneca Bay 6 Inch Side Zip veterboots van Timberland echt iets voor jou! Deze boots zijn gemaakt van hoogwaardig nubuckleer, wat zorgt voor een robuuste uitstraling en duurzaamheid. De binnenkant van de boots is gemaakt van ReBOTL-materiaal, wat niet alleen comfortabel is, maar ook bijdraagt aan een duurzame en milieuvriendelijke productie.

De zool van deze veterboots is gemaakt van rubber, wat zorgt voor een goede grip en stabiliteit. Of je nu door de modderige paden loopt of op het schoolplein speelt, met deze boots sta je stevig in je schoenen. Het merk Timberland staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en met deze zwarte veterboots maken ze die reputatie meer dan waar.

De Seneca Bay 6 Inch Side Zip veterboots hebben een handige ritssluiting én veters, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. Geen gedoe meer met lange veters strikken, maar gewoon de rits dichtdoen en je bent klaar om te gaan. De ronde neus van de boots geeft ze een klassieke en tijdloze uitstraling, waardoor ze perfect passen bij elke outfit.

Met de Seneca Bay 6 Inch Side Zip veterboots van Timberland ben je verzekerd van comfort, kwaliteit en stijl. Bestel ze vandaag nog en laat je kinderen stralen in deze trendy boots!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies