Timberland

Rugged WP II 6 in Plain Toe Boot Saddle

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Gerecycled PET
Materiaal zool Rubber
Merk Timberland
Merk kleurnaam Saddle
Merk product code TB0A2JJBF131
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Rugged WP II 6 in Plain Toe Boot is een stoere veterboot voor heren van het merk Timberland. Deze boot is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft een gerecyclede PET voering aan de binnenkant. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en duurzaamheid. Met zijn ronde neus en vetersluiting heeft deze boot een klassieke uitstraling.

Deze boot is perfect voor mannen die houden van een robuuste en stoere stijl. Het merk Timberland staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en dat is zeker terug te zien in deze boot. De kleur van deze boot is Saddle, wat zorgt voor een tijdloze en veelzijdige uitstraling.

De Rugged WP II 6 in Plain Toe Boot heeft een unieke productcode van TB0A2JJBF131, waardoor je zeker weet dat je een authentiek Timberland-product in handen hebt. Of je nu een avontuurlijke wandeling maakt of gewoon stijlvol de stad in wilt, deze boot is de perfecte keuze.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies