Timberland

Ray City 6 Inch Boot Jet Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Gerecycled PET
Materiaal zool Rubber
Merk Timberland
Merk kleurnaam Jet Black
Merk product code TB0A2JNY0151
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar een stoere en stijlvolle veterboot? Dan is de Ray City 6 Inch Boot van Timberland perfect voor jou! Deze veterboot is speciaal ontworpen voor dames en is gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor hij niet alleen duurzaam is, maar ook een luxe uitstraling heeft.

Wat deze veterboot echt bijzonder maakt, is het gebruik van gerecycled PET voor de binnenkant. Hierdoor draag je niet alleen bij aan een duurzamere wereld, maar geniet je ook van een comfortabele en ademende voering.

De rubberen zool zorgt voor een goede grip en biedt uitstekende ondersteuning tijdens het lopen. Of je nu een lange wandeling maakt of gewoon door de stad loopt, met deze veterboot loop je altijd comfortabel en met vertrouwen.

De Ray City 6 Inch Boot is afkomstig van het bekende merk Timberland, dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. De kleur van deze veterboot is Jet Black, wat zorgt voor een tijdloze en veelzijdige uitstraling.

Met de vetersluiting kun je de pasvorm naar wens aanpassen, zodat de veterboot perfect om je voeten zit. De ronde neus geeft de schoen een klassieke en elegante look, waardoor hij gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits.

De Ray City 6 Inch Boot is een must-have voor elke fashion-forward dame die op zoek is naar comfort, stijl en duurzaamheid. Bestel nu en maak een statement met deze prachtige veterboot van Timberland!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies