Timberland

Pokey Pine 6 Inch Boot With Side Zip Wheat

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant ReBOTL-materiaal
Materiaal zool Rubber
Merk Timberland
Merk kleurnaam Wheat
Merk product code TB0A125Q2311
Type sluiting Ritssluiting, Veters
Vorm neus Ronde neus

De Pokey Pine 6 Inch Boot met zijrits is de perfecte keuze voor stoere kinderen die stijl en comfort willen combineren. Deze veterboots van Timberland zijn gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor ze duurzaam en slijtvast zijn. Het ReBOTL-materiaal aan de binnenkant zorgt voor een ademend en comfortabel gevoel, zelfs tijdens lange avonturen.

De rubberen zool biedt uitstekende grip en stabiliteit, waardoor kinderen vol vertrouwen kunnen rondlopen. Met de ritssluiting aan de zijkant en de vetersluiting kunnen de boots gemakkelijk aan en uit worden getrokken, terwijl de ronde neus zorgt voor extra bescherming en comfort.

Timberland staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze Pokey Pine boots zijn geen uitzondering. De kleur Wheat geeft de boots een trendy en veelzijdige uitstraling, die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits. Met de productcode TB0A125Q2311 weet je zeker dat je een authentiek paar Timberland boots in handen hebt.

Laat je kinderen stralen in stijl met de Pokey Pine 6 Inch Boot met zijrits. Deze veterboots bieden niet alleen comfort en duurzaamheid, maar ook een coole en trendy uitstraling. Bestel vandaag nog en geef je kinderen de perfecte boots voor avontuurlijke dagen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies