Timberland

Heritage 6 Inch Premium Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Timberland
Merk kleurnaam Brown
Merk product code TB0270942141
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Heritage 6 Inch Premium veterboots van Timberland zijn perfect voor heren die op zoek zijn naar stijlvolle en duurzame schoenen. Deze boots zijn gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Dit zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling, maar ook voor een comfortabele pasvorm.

De rubberen zool van deze veterboots biedt uitstekende grip en stabiliteit, waardoor je zelfverzekerd kunt rondlopen, zelfs op gladde ondergronden. De ronde neus geeft de schoenen een klassieke uitstraling en zorgt ervoor dat je tenen voldoende ruimte hebben.

Timberland is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. De bruine kleur van deze boots voegt een vleugje warmte en karakter toe aan je outfit. Met de vetersluiting kun je de schoenen eenvoudig aanpassen aan jouw gewenste pasvorm.

De Heritage 6 Inch Premium veterboots zijn niet alleen functioneel, maar ook modieus. Ze zijn geschikt voor verschillende gelegenheden, of het nu gaat om een casual dagje uit of een formele gelegenheid. Met de Timberland TB0270942141 productcode weet je zeker dat je een authentiek paar schoenen in handen hebt.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies