Timberland

Courma Kid Traditional 6 Inch Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Gerecycled PET
Materiaal zool Rubber
Merk Timberland
Merk kleurnaam Black
Type sluiting Ritssluiting
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar stoere en duurzame veterboots voor kinderen? Dan is de Courma Kid Traditional 6 Inch van Timberland de perfecte keuze! Deze veterboots zijn gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor ze niet alleen stijlvol zijn, maar ook lang meegaan. De binnenkant van de schoenen is gemaakt van gerecycled PET, wat zorgt voor extra comfort en een milieuvriendelijke keuze.

Met de zwarte kleur en de ronde neus hebben deze veterboots een tijdloze uitstraling. Ze passen bij elke outfit en kunnen zowel casual als iets formeler gedragen worden. De ritssluiting zorgt ervoor dat de schoenen gemakkelijk aan en uit te trekken zijn, ideaal voor actieve kinderen!

Timberland is een bekend merk dat staat voor kwaliteit en vakmanschap. Met de Courma Kid Traditional 6 Inch veterboots weet je zeker dat je een betrouwbaar en trendy product in handen hebt. De rubberen zool biedt goede grip en zorgt ervoor dat de schoenen geschikt zijn voor allerlei avonturen.

Kies voor comfort, stijl en duurzaamheid met de Courma Kid Traditional 6 Inch veterboots van Timberland. Bestel ze vandaag nog en geef je kinderen de perfecte schoenen voor elke gelegenheid!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies