Timberland

Cortina Valley 6 Inch Boot Waterproof Wheat

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Nubuck
Materiaal binnenkant ReBOTL-materiaal
Materiaal zool Rubber
Merk Timberland
Merk kleurnaam Brown
Merk product code TB0A5N9S2311
Type hak Blokhak
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar een stijlvolle en functionele veterboot? Dan is de Cortina Valley 6 Inch Boot Waterproof van Timberland de perfecte keuze voor jou. Deze stoere veterboot is speciaal ontworpen voor dames en biedt een combinatie van comfort, duurzaamheid en stijl.

Deze veterboot is gemaakt van hoogwaardig nubuck materiaal, wat zorgt voor een luxe uitstraling en een goede bescherming tegen de elementen. De binnenkant van de schoen is bekleed met ReBOTL-materiaal, dat gemaakt is van gerecyclede plastic flessen. Hierdoor draag je niet alleen bij aan een duurzame wereld, maar geniet je ook van een zacht en comfortabel gevoel.

De Cortina Valley 6 Inch Boot Waterproof heeft een stevige rubberen zool, die zorgt voor een goede grip en stabiliteit op verschillende ondergronden. Of je nu een wandeling maakt in het bos of door de stad loopt, met deze schoenen ben je altijd verzekerd van een stevige en betrouwbare basis.

Timberland is een bekend merk dat staat voor kwaliteit en vakmanschap. De bruine kleur van deze veterboot geeft een tijdloze en veelzijdige uitstraling, waardoor je hem eenvoudig kunt combineren met verschillende outfits. De productcode van deze schoen is TB0A5N9S2311, waardoor je altijd precies weet welk model je hebt.

De Cortina Valley 6 Inch Boot Waterproof heeft een blokhak, wat zorgt voor extra stabiliteit en comfort tijdens het dragen. De vetersluiting zorgt ervoor dat je de schoenen eenvoudig kunt aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur en de ronde neus geeft de schoen een klassieke en tijdloze uitstraling.

Met de Cortina Valley 6 Inch Boot Waterproof van Timberland ben je klaar voor elke gelegenheid. Of je nu een avontuurlijke wandeling maakt of een dagje gaat shoppen, deze veterboot biedt de perfecte combinatie van stijl, comfort en duurzaamheid. Bestel vandaag nog en ervaar zelf het verschil!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies