Steve Madden

Skylar Bootie Black Leather

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Synthetisch materiaal
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal binnenzool Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Steve Madden
Merk kleurnaam Black Leather
Merk product code SM11001184
Type hak Chunky
Type sluiting Ritssluiting, Veters
Vorm neus Ronde neus

De Skylar Bootie van Steve Madden is een must-have voor dames die op zoek zijn naar stijlvolle veterboots. Deze booties zijn gemaakt van synthetisch materiaal en hebben een zwarte leren kleur, wat zorgt voor een trendy uitstraling. De binnenkant van de booties is bekleed met zacht textiel, waardoor ze comfortabel aanvoelen. De binnenzool is ook gemaakt van textiel, wat zorgt voor extra demping en ondersteuning tijdens het dragen. De rubberen zool biedt goede grip en duurzaamheid, zodat je lang van deze booties kunt genieten.

De Skylar Bootie heeft een chunky hak, wat zorgt voor een stoere en trendy look. De ritssluiting en vetersluiting maken het gemakkelijk om de booties aan en uit te trekken, en zorgen tegelijkertijd voor een verstelbare pasvorm. De ronde neus geeft de booties een klassieke uitstraling, waardoor ze perfect passen bij verschillende outfits en gelegenheden.

Met de Skylar Bootie van Steve Madden ben je verzekerd van comfort, stijl en kwaliteit. Deze veterboots zijn een echte aanwinst voor je schoenencollectie en zullen je outfit naar een hoger niveau tillen. Bestel ze vandaag nog en maak een statement met je schoenen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies