Rehab

Keet Nub Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Rehab
Merk kleurnaam Black
Merk product code 2141 839311
Type hak Blokhak
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Keet Nub veterboots van Rehab zijn perfect voor dames die op zoek zijn naar stijlvolle en comfortabele schoenen. Deze veterboots zijn gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Het gebruik van leer zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling, maar ook voor duurzaamheid en ademend vermogen.

De rubberen zool van de Keet Nub veterboots biedt uitstekende grip en stabiliteit, waardoor je met vertrouwen kunt lopen, zelfs op gladde ondergronden. De blokhak geeft een trendy touch aan de schoenen en zorgt tegelijkertijd voor extra comfort en ondersteuning.

Deze veterboots hebben een vetersluiting, waardoor je de pasvorm naar wens kunt aanpassen. De ronde neus geeft de schoenen een klassieke uitstraling en zorgt voor voldoende ruimte voor je tenen. De Keet Nub veterboots zijn uitgevoerd in de kleur zwart, wat ze gemakkelijk te combineren maakt met verschillende outfits.

Met de productcode 2141 839311 van Rehab weet je dat je kwaliteit in handen hebt. Rehab is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn vakmanschap en oog voor detail. Deze veterboots zijn een must-have voor elke modebewuste vrouw die op zoek is naar comfort en stijl.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies