Palladium

Pampa HI HTG Supply Olive Night

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Organisch katoen
Materiaal binnenkant Katoen
Materiaal zool Rubber
Merk Palladium
Merk kleurnaam Olive Night
Merk product code 77356
Serie Pampa
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar stoere veterboots die perfect passen bij jouw casual stijl? Dan zijn de Pampa HI HTG Supply veterboots van Palladium echt iets voor jou! Deze volwassenen veterboots zijn gemaakt van organisch katoen, wat niet alleen zorgt voor een duurzame keuze, maar ook voor een comfortabele pasvorm. De binnenkant van de schoenen is gevoerd met zacht katoen, waardoor je de hele dag door kunt genieten van optimaal draagcomfort.

De Pampa HI HTG Supply veterboots hebben een rubberen zool, die zorgt voor een goede grip op verschillende ondergronden. Of je nu een wandeling maakt in het bos of een dagje door de stad struint, met deze schoenen ben je altijd verzekerd van stabiliteit en ondersteuning. Het merk Palladium staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en met de kleurnaam Olive Night voegen deze veterboots een trendy touch toe aan je outfit.

Met de vetersluiting kun je de schoenen eenvoudig aanpassen aan jouw gewenste pasvorm. De ronde neus geeft de schoenen een klassieke uitstraling, die perfect past bij de tijdloze stijl van de Pampa serie. Of je nu naar een festival gaat of gewoon een dagje op pad bent, met de Pampa HI HTG Supply veterboots ben je altijd klaar voor avontuur!

Bestel nu jouw paar Pampa HI HTG Supply veterboots en ervaar zelf het comfort en de stijl die deze schoenen te bieden hebben. Met de productcode 77356 weet je zeker dat je de originele Palladium kwaliteit in handen hebt. Waar wacht je nog op? Ga voor de perfecte combinatie van comfort en stijl met de Pampa HI HTG Supply veterboots!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies