Palladium

Pampa HI Heritage Supply Olive Night

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Organisch katoen
Materiaal binnenkant Katoen
Materiaal zool Rubber
Merk Palladium
Merk kleurnaam Olive Night
Merk product code 77356
Serie Pampa
Type sluiting Veters
Uitneembaar voetbed False
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar een paar stoere veterboots die perfect passen bij jouw casual stijl? Dan is de Pampa HI Heritage Supply van Palladium echt iets voor jou! Deze volwassenen veterboots zijn gemaakt van organisch katoen, waardoor ze niet alleen comfortabel zijn om te dragen, maar ook nog eens duurzaam zijn. De binnenkant is gevoerd met zacht katoen, zodat je voeten de hele dag door verwend worden.

De Pampa HI Heritage Supply heeft een rubberen zool die zorgt voor een goede grip op verschillende ondergronden. Of je nu een wandeling maakt in het bos of een dagje door de stad struint, met deze boots ben je altijd verzekerd van stabiliteit en comfort. De ronde neus geeft de schoenen een klassieke uitstraling, terwijl de vetersluiting zorgt voor een perfecte pasvorm.

Met het merk Palladium weet je dat je kwaliteit in handen hebt. De Olive Night kleur geeft deze veterboots een trendy en eigentijdse look. De productcode 77356 maakt het gemakkelijk om deze boots te vinden in onze webshop. De Pampa serie staat bekend om zijn stijlvolle ontwerpen en deze Pampa HI Heritage Supply is daar geen uitzondering op.

Wat deze veterboots extra speciaal maakt, is dat het voetbed niet uitneembaar is. Dit zorgt voor een stabiele en comfortabele pasvorm, zodat je de hele dag door kunt genieten van deze geweldige schoenen. Of je nu een avontuurlijke reiziger bent of gewoon op zoek bent naar een paar stoere boots voor dagelijks gebruik, de Pampa HI Heritage Supply is de perfecte keuze!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies