Palladium

Pallabrousse Tact Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Organisch katoen
Materiaal binnenkant Katoen
Materiaal zool Rubber
Merk Palladium
Merk kleurnaam Black
Merk product code 77961
Serie Pallabrousse
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar stoere veterboots die zowel comfortabel als stijlvol zijn? Dan is de Pallabrousse Tact van Palladium de perfecte keuze voor jou. Deze veterboots zijn speciaal ontworpen voor volwassenen en zijn gemaakt van organisch katoen, wat zorgt voor een duurzaam en milieuvriendelijk product.

De binnenkant van de Pallabrousse Tact is gevoerd met zacht katoen, waardoor je voeten de hele dag door comfortabel blijven. De rubberen zool biedt uitstekende grip en zorgt ervoor dat je stevig op je voeten staat, zelfs op gladde ondergronden.

Deze veterboots zijn afkomstig van het bekende merk Palladium en zijn uitgevoerd in de kleur zwart. Met de merkproductcode 77961 ben je verzekerd van een authentiek en hoogwaardig product. De Pallabrousse-serie staat bekend om zijn tijdloze ontwerpen en duurzame materialen.

De Pallabrousse Tact heeft een vetersluiting, waardoor je de pasvorm naar wens kunt aanpassen. De ronde neus geeft de boots een klassieke uitstraling en zorgt ervoor dat je tenen voldoende ruimte hebben.

Met de Pallabrousse Tact veterboots maak je een statement. Ze zijn niet alleen geschikt voor dagelijks gebruik, maar ook voor speciale gelegenheden. Combineer ze met je favoriete jeans en een stoer shirt voor een trendy en casual look. Bestel nu en ervaar zelf het comfort en de stijl van deze geweldige veterboots!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies