Palladium

Palla Louvel Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Katoen
Materiaal binnenkant Katoen
Materiaal zool Rubber
Merk Palladium
Merk kleurnaam Black
Merk product code 77461
Serie Palla
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Palla Louvel veterboots zijn perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar comfort en stijl. Deze boots zijn gemaakt van hoogwaardig katoen, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant, waardoor ze zacht en ademend zijn. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en duurzaamheid, zodat je ze lang kunt dragen.

Deze veterboots zijn van het bekende merk Palladium, dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. De kleur van deze boots is zwart, wat een tijdloze en veelzijdige keuze is. De productcode van deze boots is 77461 en ze behoren tot de Palla serie van Palladium.

De Palla Louvel veterboots hebben een vetersluiting, waardoor je ze gemakkelijk kunt aanpassen aan je eigen voorkeur en comfort. De ronde neus geeft deze boots een klassieke uitstraling en zorgt ervoor dat je tenen voldoende ruimte hebben.

Met de Palla Louvel veterboots ben je klaar voor elke gelegenheid. Of je nu een casual outfit wilt completeren of een stoere look wilt creëren, deze boots zijn de perfecte keuze. Bestel ze vandaag nog en ervaar het comfort en de stijl die ze te bieden hebben!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies