Michael Kors

Tatum Ankle Boot Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal binnenzool Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Black
Merk product code 40F0TAFB5L
Serie Tatum
Type hak Blokhak
Type sluiting Klittenband, Veters, Ritssluiting
Vorm neus Ronde neus

De Tatum Enkellaars is een must-have voor dames die op zoek zijn naar stijl en comfort. Deze veterboot behoort tot de categorie Veterboots en is gemaakt van hoogwaardig leer. Zowel de binnenkant als de binnenzool zijn ook gemaakt van leer, wat zorgt voor een ademend en comfortabel gevoel. De rubberen zool biedt uitstekende grip en duurzaamheid.

De Tatum Enkellaars is ontworpen door het bekende merk Michael Kors en is verkrijgbaar in de kleur Black. Met de merkproductcode 40F0TAFB5L ben je verzekerd van een authentiek en kwalitatief product. Deze enkellaars maakt deel uit van de Tatum-serie, die bekend staat om zijn moderne en trendy ontwerpen.

De blokhak van de Tatum Enkellaars zorgt voor stabiliteit en comfort, waardoor je de hele dag moeiteloos kunt lopen. De klittenband-, veters- en ritssluiting zorgen voor een perfecte pasvorm en gemakkelijke instap. De ronde neus geeft de enkellaars een klassieke uitstraling die nooit uit de mode raakt.

Met de Tatum Enkellaars ben je klaar om elke outfit naar een hoger niveau te tillen. Of je nu kiest voor een casual jeans of een elegante jurk, deze enkellaars voegt direct een vleugje stijl toe. Bestel nu en ervaar zelf het comfort en de kwaliteit van de Tatum Enkellaars van Michael Kors.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies