Liu Jo

New Nancy 53 Ankle Boot Black Multicolor

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyurethaan
Materiaal binnenkant Polyurethaan
Materiaal zool Thermoplastisch Rubber
Merk Liu Jo
Merk kleurnaam Black Multicolor
Merk product code SF2159EX019
Type hak Blokhak
Type sluiting Ritssluiting, Veters
Vorm neus Ronde neus

De New Nancy 53 Enkellaars is een must-have voor dames die op zoek zijn naar stijlvolle veterlaarzen. Met zijn zwarte multicolor design en ronde neus is deze enkellaars perfect voor elke gelegenheid.

Gemaakt van hoogwaardig polyurethaan, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant, biedt deze laars comfort en duurzaamheid. De thermoplastisch rubberen zool zorgt voor een goede grip en stabiliteit, zodat je met vertrouwen kunt lopen.

De blokhak geeft een trendy en vrouwelijk tintje aan deze enkellaars. Met de ritssluiting en vetersluiting kun je de laars gemakkelijk aan- en uittrekken en de pasvorm aanpassen aan jouw wensen.

De New Nancy 53 Enkellaars van Liu Jo is een perfecte aanvulling op jouw schoenencollectie. Bestel vandaag nog en geef jouw outfits een modieuze boost!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies