Guess

Oklee Ivory

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyurethaan
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Guess
Merk kleurnaam Ivory
Merk product code FL7OKL LEA10
Type sluiting Gesp, Ritssluiting, Veters
Vorm neus Ronde neus

Oklee is een trendy veterboot voor dames, perfect voor de modebewuste vrouw die op zoek is naar stijl en comfort. Deze veterboot behoort tot de categorie Veterboots en is ontworpen door het bekende merk Guess.

De Oklee veterboot is gemaakt van hoogwaardig polyurethaan materiaal, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. De binnenkant van de schoen is bekleed met zacht textiel, waardoor je voeten de hele dag comfortabel blijven, zelfs tijdens lange wandelingen.

De rubberen zool van de Oklee veterboot biedt uitstekende grip en stabiliteit, waardoor je met vertrouwen kunt lopen, zelfs op gladde ondergronden. De ronde neus geeft de schoen een klassieke uitstraling en zorgt voor voldoende ruimte voor je tenen.

De Oklee veterboot is voorzien van een handige gesp, ritssluiting en vetersluiting, waardoor je de schoen gemakkelijk kunt aanpassen aan je eigen voorkeur en de perfecte pasvorm kunt creëren. Het merk Guess staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en de Oklee veterboot is daar geen uitzondering op.

De Ivory kleur van de Oklee veterboot geeft een elegante en tijdloze uitstraling, waardoor deze schoen perfect is voor zowel casual als formele gelegenheden. De productcode van deze veterboot is FL7OKL LEA10.

Met de Oklee veterboot van Guess ben je verzekerd van comfort, stijl en kwaliteit. Bestel vandaag nog en maak een fashion statement met deze trendy veterboot!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies