Guess

Madox Cream

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyurethaan
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Guess
Merk kleurnaam Cream
Merk product code FL8MDX ELE10
Type sluiting Gesp, Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar een stijlvolle en trendy veterboot voor dames? Dan is de Madox van Guess de perfecte keuze voor jou. Deze veterboot is gemaakt van hoogwaardig polyurethaan materiaal, wat zorgt voor een duurzame en comfortabele pasvorm. De binnenkant is gevoerd met zacht textiel, waardoor je voeten de hele dag door verwend worden. De rubberen zool biedt uitstekende grip en stabiliteit, zodat je met vertrouwen kunt lopen.

De Madox veterboot is ontworpen door het bekende merk Guess en straalt klasse en elegantie uit. De kleur van deze boot is een prachtige crèmekleur, die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits. De productcode van deze boot is FL8MDX ELE10, waardoor je altijd precies weet welke boot je hebt.

Deze veterboot heeft een unieke sluiting, namelijk een gesp en veters. Dit zorgt niet alleen voor een trendy uitstraling, maar ook voor een perfecte pasvorm. Je kunt de boot gemakkelijk aanpassen aan jouw wensen en behoeften. De ronde neus van de Madox geeft de boot een speelse en vrouwelijke touch.

Met de Madox veterboot van Guess ben je verzekerd van een modieuze en comfortabele schoen. Bestel hem vandaag nog en maak een statement met jouw stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies