Gabor

Gabor Comfort Zwart

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Fleece
Materiaal zool Thermoplastisch Rubber
Merk Gabor
Merk kleurnaam Zwart
Merk product code 96.568.37
Serie Gabor Comfort
Type hak Plateau
Type sluiting Ritssluiting, Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar comfortabele veterboots voor dames? Dan zijn de Gabor Comfort veterboots echt iets voor jou! Deze veterboots zijn gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor ze niet alleen stijlvol zijn, maar ook duurzaam en van hoge kwaliteit. De binnenkant van de schoenen is gevoerd met zacht fleece materiaal, wat zorgt voor extra warmte en comfort tijdens koude dagen.

De zool van de Gabor Comfort veterboots is gemaakt van thermoplastisch rubber, wat zorgt voor een goede grip en flexibiliteit. Hierdoor kun je moeiteloos de hele dag doorlopen zonder last te krijgen van vermoeide voeten. Het merk Gabor staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit en comfortabele schoenen, en deze veterboots zijn daar geen uitzondering op.

De Gabor Comfort veterboots zijn uitgevoerd in de kleur zwart, wat ze makkelijk te combineren maakt met verschillende outfits. De merknaam Gabor is prominent aanwezig op de schoenen, samen met de productcode 96.568.37. Deze veterboots behoren tot de Gabor Comfort serie, wat betekent dat ze speciaal ontworpen zijn met extra aandacht voor comfort.

Deze veterboots hebben een plateau hak, wat zorgt voor een trendy en stoere uitstraling. De ritssluiting en vetersluiting zorgen ervoor dat je de schoenen gemakkelijk kunt aan- en uittrekken, en dat je ze naar wens kunt verstellen voor de perfecte pasvorm. De ronde neus geeft de schoenen een klassieke en tijdloze look.

Met de Gabor Comfort veterboots ben je verzekerd van stijl, comfort en kwaliteit. Bestel ze vandaag nog en ervaar zelf het verschil!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies