Clarks Originals

Wallabee Cup Hi Women LightTanSuede

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Wol
Materiaal zool Crepe
Merk Clarks Originals
Merk kleurnaam LightTanSuede
Merk product code 26163412
Type hak Plateau
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Wallabee Cup Hi Women is een stijlvolle veterboot voor dames. Deze veterboot is gemaakt van hoogwaardig suède, wat zorgt voor een luxe uitstraling. De binnenkant van de schoen is gevoerd met zacht wol, waardoor je voeten heerlijk warm blijven tijdens koude dagen. De crepe zool biedt niet alleen comfort, maar geeft ook een trendy touch aan de schoen.

De Wallabee Cup Hi Women is ontworpen door het bekende merk Clarks Originals. Het merk kleurnaam van deze schoen is LightTanSuede, wat perfect past bij de herfst- en wintermaanden. Met de merk product code 26163412 ben je verzekerd van een authentiek paar schoenen van hoge kwaliteit.

Deze veterboot heeft een plateau hak, wat zorgt voor extra lengte en een vrouwelijke uitstraling. De vetersluiting zorgt ervoor dat je de schoen perfect kunt aanpassen aan jouw voeten. De ronde neus geeft de Wallabee Cup Hi Women een klassieke en tijdloze look.

Met de Wallabee Cup Hi Women veterboot ben je klaar voor elke gelegenheid. Of je nu een casual outfit draagt of juist gaat voor een meer geklede look, deze schoen voegt altijd een vleugje stijl toe aan je outfit. Bestel nu en ervaar het comfort en de elegantie van de Wallabee Cup Hi Women!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies