BRONX

Groovy Chunks Dark Camel

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Bronx
Merk kleurnaam Dark Camel
Merk product code 47414-A
Serie Groov-Y
Type hak Chunky
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Groovy Chunks veterboots van Bronx zijn perfect voor dames die op zoek zijn naar een stoere en trendy schoen. Deze veterboots zijn gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Hierdoor bieden ze niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar ook een comfortabele pasvorm.

De rubberen zool van de Groovy Chunks zorgt voor een goede grip en duurzaamheid, waardoor je deze boots met vertrouwen kunt dragen op verschillende ondergronden. De ronde neus geeft de schoenen een klassieke uitstraling, terwijl de chunky hak zorgt voor een eigentijdse twist.

Met de vetersluiting kun je de Groovy Chunks veterboots eenvoudig aanpassen aan jouw gewenste pasvorm. Of je nu een casual outfit wilt completeren of een edgy look wilt creëren, deze Bronx veterboots zijn veelzijdig en passen bij elke stijl.

De Groovy Chunks maken deel uit van de Groov-Y serie van Bronx, wat staat voor trendy en modieuze schoenen met een eigenzinnig karakter. Met de donkere camelkleur en de productcode 47414-A is dit paar veterboots een echte eyecatcher.

Als je op zoek bent naar veterboots die zowel stijlvol als comfortabel zijn, dan zijn de Groovy Chunks van Bronx de perfecte keuze. Bestel ze vandaag nog en geef jouw outfit een trendy upgrade!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies