BRONX

Evi Ann Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Bronx
Merk kleurnaam Black
Merk product code 47421-B
Serie Evi-Ann
Type hak Chunky
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar stoere veterboots die perfect passen bij jouw stijl? Dan is de Evi Ann van Bronx echt iets voor jou! Deze veterboots zijn speciaal ontworpen voor dames en zijn gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Hierdoor ben je verzekerd van comfort en duurzaamheid.

De Evi Ann veterboots hebben een chunky hak, wat zorgt voor een trendy en stoere uitstraling. De ronde neus geeft de schoenen een klassiek tintje, waardoor ze perfect passen bij zowel casual als meer formele outfits. De vetersluiting zorgt ervoor dat je de schoenen gemakkelijk kunt aanpassen aan jouw voet.

De rubberen zool van de Evi Ann biedt een goede grip en zorgt ervoor dat je stevig in je schoenen staat, zelfs op gladde ondergronden. Het merk Bronx staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en met de zwarte kleur van deze veterboots maak je zeker een statement.

De Evi Ann veterboots behoren tot de serie met dezelfde naam en hebben de productcode 47421-B. Met deze trendy en comfortabele schoenen ben je klaar om de wereld te veroveren. Bestel ze vandaag nog en geef jouw outfit een stoere touch!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies