UGG

Classic Clear Mini II Natural / Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Kunststof
Materiaal binnenkant Wol
Materiaal binnenzool Wol
Materiaal zool EVA
Merk UGG
Merk kleurnaam Natural / Black
Merk product code 1112386K
Serie Classic
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus
Waterdichtheid Waterdicht tegen regen

De Classic Clear Mini II enkellaarsjes van UGG zijn perfect voor kinderen die stijlvol en comfortabel willen rondlopen. Deze enkellaarsjes zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof materiaal, waardoor ze duurzaam en gemakkelijk te onderhouden zijn. De binnenkant van de laarsjes is gevoerd met zachte wol, wat zorgt voor warmte en comfort tijdens koude dagen. De binnenzool is ook gemaakt van wol, waardoor deze enkellaarsjes een extra laagje comfort bieden.

De zool van de Classic Clear Mini II enkellaarsjes is gemaakt van EVA, een lichtgewicht en flexibel materiaal dat zorgt voor goede grip en demping. Of het nu regent of sneeuwt, deze enkellaarsjes zijn waterdicht en houden de voeten van je kind droog en beschermd. De ronde neus en het ontbreken van een sluiting maken deze laarsjes gemakkelijk aan en uit te trekken.

UGG is een bekend merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijl. De Classic Clear Mini II enkellaarsjes zijn onderdeel van de Classic serie, die tijdloze ontwerpen combineert met moderne details. De natuurlijke kleur in combinatie met zwart geeft deze laarsjes een trendy uitstraling. Met de productcode 1112386K weet je zeker dat je de authentieke UGG-kwaliteit krijgt.

Laat je kinderen stralen in deze Classic Clear Mini II enkellaarsjes van UGG. Ze zijn niet alleen modieus, maar bieden ook het comfort en de duurzaamheid die je van UGG mag verwachten. Bestel ze vandaag nog en geef je kinderen de perfecte schoenen voor elke gelegenheid!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies