UGG

Classic Clear Mini II Rock Rose

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Kunststof
Materiaal binnenkant Wol
Materiaal zool EVA
Merk UGG
Merk kleurnaam Rock Rose
Merk product code 1112386K
Serie Classic
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

De Classic Clear Mini II enkellaarsjes van UGG zijn perfect voor kinderen die stijlvol en comfortabel willen rondlopen. Deze enkellaarsjes zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof materiaal, waardoor ze duurzaam en gemakkelijk te onderhouden zijn. De binnenkant is gevoerd met zachte wol, wat zorgt voor een heerlijk warm en knus gevoel. De EVA-zool biedt uitstekende grip en demping, waardoor deze laarsjes ideaal zijn voor dagelijks gebruik.

UGG, een bekend merk in de modewereld, heeft deze enkellaarsjes ontworpen in de prachtige kleur Rock Rose. De merkproductcode 1112386K garandeert de authenticiteit en kwaliteit van deze laarsjes. De Classic serie staat bekend om zijn tijdloze ontwerpen en deze enkellaarsjes zijn daar geen uitzondering op.

Met een ronde neus en geen sluiting zijn deze enkellaarsjes niet alleen trendy, maar ook gemakkelijk aan en uit te trekken. Of het nu voor een dagje school, een speeldatum of een speciale gelegenheid is, de Classic Clear Mini II enkellaarsjes van UGG zijn de perfecte keuze voor jonge fashionista's.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies