Crocs

Classic Neo Puff Luxe Boot Women Almost white light grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Nylon
Materiaal binnenkant Wol
Materiaal zool Croslite
Merk Crocs
Merk kleurnaam Almost white light grey
Merk product code 207312
Serie Classic
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Classic Neo Puff Luxe Boot Women van Crocs is de perfecte keuze voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl tijdens de koude wintermaanden. Deze snowboots zijn gemaakt van duurzaam nylon materiaal, waardoor ze bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. De binnenkant van de boots is gevoerd met zacht wol, wat zorgt voor extra warmte en comfort. De Croslite zool biedt een uitstekende grip op gladde ondergronden, waardoor je met vertrouwen kunt lopen. Met de vetersluiting kun je de boots eenvoudig aanpassen aan jouw gewenste pasvorm. De ronde neus geeft de boots een klassieke uitstraling die perfect past bij elke winteroutfit.

De Classic Neo Puff Luxe Boot Women is onderdeel van de Classic serie van Crocs, een merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige kwaliteit en comfortabele schoenen. De boots zijn verkrijgbaar in de kleur "Almost white light grey", wat een trendy en veelzijdige keuze is. Met de productcode 207312 kun je deze boots gemakkelijk terugvinden in onze collectie.

Met de Classic Neo Puff Luxe Boot Women ben je klaar voor de winter. Deze snowboots combineren functionaliteit met stijl en bieden de perfecte bescherming tegen koude temperaturen en natte omstandigheden. Bestel vandaag nog jouw paar en geniet van comfortabele en modieuze winterschoenen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies