Crocs

Classic Neo Puff Boot Kids Candy Pink

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Nylon
Materiaal binnenkant Wol
Materiaal zool Croslite
Merk Crocs
Merk kleurnaam Candy Pink
Merk product code 207275
Serie Classic
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

De Classic Neo Puff Boot Kids is de perfecte keuze voor jouw kleintje tijdens de koude wintermaanden. Deze snowboots zijn speciaal ontworpen voor baby's en bieden ultiem comfort en warmte.

Gemaakt van hoogwaardig nylon materiaal, zijn deze snowboots duurzaam en bestand tegen de winterse omstandigheden. De binnenkant is gevoerd met zacht wol, waardoor de voetjes van je kindje heerlijk warm blijven, zelfs in de koudste temperaturen.

De Croslite zool zorgt voor een goede grip op gladde oppervlakken, waardoor jouw kleintje veilig kan spelen in de sneeuw. Het ronde neusontwerp biedt voldoende ruimte voor de groeiende voetjes van je baby.

De Classic Neo Puff Boot Kids is afkomstig van het bekende merk Crocs, dat bekend staat om zijn kwaliteit en comfort. De Candy Pink kleur voegt een speels tintje toe aan de snowboots, terwijl de Classic serie een tijdloos ontwerp biedt.

Met een handige sluiting is het aantrekken van deze snowboots een eitje. Geen gedoe met veters of ritsen, gewoon aantrekken en klaar! Jouw kleintje zal dol zijn op deze comfortabele en stijlvolle snowboots.

Maak je geen zorgen over de maat, want de Classic Neo Puff Boot Kids is verkrijgbaar in verschillende maten om perfect aan te sluiten op de voetjes van jouw baby. Bestel vandaag nog en geef je kleintje de warmte en stijl die ze verdienen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies