Bergstein

Bergstein Winterboot black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Rubber
Materiaal binnenkant Katoen
Materiaal zool Rubber
Merk Bergstein
Merk kleurnaam black
Type sluiting Trekkoord
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle regenlaarzen voor je kleintje? Dan zijn de Bergstein Winterboots perfect voor jouw baby! Deze regenlaarzen zijn gemaakt van hoogwaardig rubber, waardoor ze waterdicht en duurzaam zijn. De binnenkant is gevoerd met zacht katoen, waardoor de laarzen heerlijk comfortabel aanvoelen. De rubberen zool zorgt voor een goede grip, zelfs op natte ondergronden.

De Bergstein Winterboots zijn ontworpen door het bekende merk Bergstein, dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. De laarzen zijn verkrijgbaar in de kleur zwart, wat een tijdloze en veelzijdige keuze is. De ronde neus geeft de laarzen een klassieke uitstraling.

Deze regenlaarzen zijn voorzien van een handig trekkoord, waarmee je de laarzen gemakkelijk kunt aantrekken en de pasvorm kunt aanpassen. Zo blijven de laarzen goed zitten, zelfs tijdens het rennen en spelen.

Met de Bergstein Winterboots kan je kleintje vol vertrouwen de regen trotseren. Ze zijn niet alleen functioneel, maar ook modieus. Bestel vandaag nog een paar en geef je baby de beste bescherming tegen natte voeten!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies