Filters

15 producten

15 producten

Womsh is hét merk als het gaat om fashionable en sustainable sneakers. Dit Italiaanse merk mag zeker niet ontbreken in jouw garderobe. De naam Womsh staat voor World of Mouth Shoes dat verwijst naar de schoenen uit de collecties die een boodschap overbrengen. Sinds 2014 zet het schoenenmerk zich evenals in voor een milieubewustere samenleving. Benieuwd naar de gehele schoenencollectie van Womsh? Neem dan snel een kijkje!

Womsh zoekt naar oplossingen die een positieve impact kunnen hebben. Het merk staat open om ze te delen, zich meer leven voor te stellen en nieuwe perspectieven te vinden. Ze zijn gepassioneerd, enthousiast en nieuwsgierig: ze hebben alles wat ze vandaag de dag geleerd hebben van diversiteit en respect. In 2014 zijn ze begonnen met het produceren van duurzaam scoeisel en sindsdien zijn ze nooit meer gestopt. Ze ontwerpen, produceren en verpakken hun schoenen in Italië, waarbij ze zorgvuldig de materialen selecteren die ze gebruiken en de partnerbedrijven die ze op dit pad willen ondersteunen. Na enkele jaren van proeven, testen, onderzoek en hard werken, zijn ze nu de internationale markt betreden met een product waar het merk enorm in gelooft omdat het goed gemaakt wordt, mooi en milieuvriendelijk is, klaar om te communiceren wat voor hen het belangrijkst is: duurzame scoonheid.


Start van Womsh

Gianni heeft altijd in de schoenenindustrie gewerkt. In 2011 begon hij vorm te geven aan zijn eigen idee dat in 2014 realiteit werd, en dat hij op dat moment Womsh noemde. Vanaf het begin had het project de kracht van een groot inzicht: een merk dat mode combineert met duurzaamheid, Italiaans vakmanschap met ethische productie en respect voor het milieu met respect voor mensen. Womsh wil de samenleving helpen door middel van hun werk, een positieve stempel drukken door getalenteerde mensen te betrekken, een omgeving te creëren waar eerlijkheid, transparantie, toekomstvisie en inclusie niet alleen mooie woorden zijn, maar ook gezonde en concrete manieren van zakendoen.

Tegenwoordig is Womsh betrokken bij het creëren van nieuwe producten, het zoeken naar technische oplossingen om de sneakers duurzamer te maken en het aanmoedigen van zoveel mogelijk mensen om Womsh-schoenen te kopen en te waarderen. Womsh gelooft dat positieve en verantwoorde verandering in de modewereld kan worden gegenereerd door kwaliteitsproducten te blijven produceren. Het merk streeft naar het idee dat de negatieve impact van ons handelen op het milieu beperkt kan worden en dat we nog steeds modieuze en trendy producten kunnen hebben die het resultaat zijn van grondig en nauwgezet werk.


Womsh schoenen

Womsh is een acroniem van Word Of Mouth Shoes: de naam verwijst naar schoenen die een boodschap communiceren en overbrengen, door mond-tot-mondreclame te gebruiken om respect voor het milieu te bevorderen. Natuurlijk zijn het kleine dingen, maar ze kunnen een krachtige manier worden om onze wereld te veranderen, want achter elke schoen zit een keuze, achter elke aankoop zit reflectie en we kunnen allemaal onze eigen kanalen kiezen (intern en extern) en welke boodschappen te verspreiden. Womsh: ze beginnen met hun eigen naam, met elk woord willen zij een bewustzame en milieuvriendelijke koopfilosofie bevorderen. Ze zouden graag een stam van mensen creëren die denken, kiezen en beginnen de wereld te veranderen met hun kleine maar effectieve dagelijkse gebaren.


Bestel Womsh online

Heb jij jouw favoriete paar schoenen van Womsh op het oog? Wacht dan niet langer en bestel deze eenvoudig en snel bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw nieuwe paar schoenen zo snel mogelijk in huis hebt. Zo kun jij des te sneller schitteren on the streets!

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies