Womsh

Vegan Futura Black Graphite

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Vegan Kunstleer
Materiaal binnenkant Organisch Katoen
Materiaal zool Polyolefin schuim
Merk Womsh
Merk kleurnaam Black Graphite
Merk product code WSWS1-FU020-0002N04
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar een paar trendy sneakers die niet alleen stijlvol zijn, maar ook goed zijn voor het milieu? Dan is de Vegan Futura Lage Sneaker van Womsh perfect voor jou! Deze sneakers zijn speciaal ontworpen voor dames en zijn gemaakt van vegan kunstleer, waardoor ze volledig diervriendelijk zijn. Het materiaal aan de binnenkant is gemaakt van organisch katoen, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm. De zool is gemaakt van polyolefin schuim, waardoor deze sneakers lichtgewicht en flexibel zijn.

De Vegan Futura Lage Sneaker is van het merk Womsh, een bekend merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige en duurzame producten. De kleur van deze sneakers is Black Graphite, wat een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De productcode van dit specifieke model is WSWS1-FU020-0002N04.

Wat deze sneakers echt uniek maakt, is het chunky hakontwerp. Dit geeft de schoenen een trendy en opvallende look, waardoor je zeker de show zult stelen. De sneakers hebben een vetersluiting, waardoor je ze gemakkelijk kunt aanpassen aan jouw gewenste pasvorm. De neus van de sneakers heeft een ronde vorm, wat zorgt voor extra comfort en ruimte voor je tenen.

Met de Vegan Futura Lage Sneaker van Womsh ben je niet alleen modieus, maar draag je ook bij aan een betere wereld. Bestel vandaag nog jouw paar en ervaar het comfort en de stijl die deze sneakers te bieden hebben!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies