Womsh

Super White Kelly

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Vegan Kunstleer
Materiaal binnenkant Organisch Katoen
Materiaal zool Thermoplastisch Rubber
Merk Womsh
Merk kleurnaam White Kelly
Merk product code SU015
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Super is een trendy paar Hoge Sneakers voor dames. Deze sneakers zijn gemaakt van vegan kunstleer, waardoor ze niet alleen stijlvol zijn, maar ook diervriendelijk. De binnenkant van de sneakers is gemaakt van organisch katoen, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm. De zool is gemaakt van thermoplastisch rubber, wat zorgt voor goede grip en duurzaamheid.

Super is ontworpen door het bekende merk Womsh en heeft de kleurnaam White Kelly. Met de productcode SU015 ben je verzekerd van een uniek paar sneakers. Deze sneakers hebben een vetersluiting, waardoor je ze gemakkelijk kunt aanpassen aan jouw perfecte pasvorm. De ronde neus geeft de sneakers een moderne uitstraling.

Met Super Hoge Sneakers van Womsh maak je een fashion statement. Deze sneakers zijn niet alleen trendy, maar ook milieuvriendelijk. Met het gebruik van vegan kunstleer en organisch katoen draag je bij aan een duurzame mode-industrie. Bestel nu jouw paar Super sneakers en ervaar het comfort en de stijl die ze te bieden hebben!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies