WODEN

Ydun Suede Mesh II Navy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Suede
Materiaal binnenzool Kurk
Materiaal zool Rubber
Merk Woden
Merk kleurnaam Navy
Merk product code WL030
Serie Ydun
Type hak Plateau
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle lage sneakers? Dan is de Ydun Suede Mesh II van Woden de perfecte keuze voor jou. Deze sneakers zijn speciaal ontworpen voor dames en hebben een tijdloos ontwerp dat moeiteloos kan worden gecombineerd met elke outfit.

De Ydun Suede Mesh II sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig suède materiaal, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. De binnenkant van de sneakers is ook bekleed met zacht suède materiaal, waardoor ze comfortabel aanvoelen en je voeten de hele dag fris houden.

Wat deze sneakers echt bijzonder maakt, is de kurken binnenzool. Dit natuurlijke materiaal biedt niet alleen extra demping en ondersteuning, maar is ook ademend en vochtabsorberend. Zo blijven je voeten droog en comfortabel, zelfs tijdens lange wandelingen of drukke dagen.

De Ydun Suede Mesh II sneakers hebben een rubberen zool die zorgt voor optimale grip en stabiliteit. Of je nu een wandeling maakt in het park of een dagje gaat shoppen, je kunt vertrouwen op de betrouwbare grip van deze sneakers.

Met het merk Woden weet je dat je kiest voor kwaliteit en stijl. De Ydun Suede Mesh II sneakers zijn verkrijgbaar in de kleur navy, wat een klassieke en veelzijdige keuze is. De ronde neus, plateauhak en vetersluiting voegen een trendy touch toe aan deze tijdloze sneakers.

De Ydun Suede Mesh II sneakers maken deel uit van de Ydun serie van Woden, wat staat voor moderne en trendy schoenen die perfect passen bij de hedendaagse mode. Met deze sneakers ben je verzekerd van een modieuze uitstraling en ultiem comfort.

Ontdek nu de Ydun Suede Mesh II sneakers van Woden en voeg een vleugje stijl toe aan je dagelijkse outfits. Bestel ze vandaag nog en geniet van comfortabele en modieuze schoenen waar je lang van zult genieten.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies