WODEN

Ydun Suede Mesh II Ice Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Woden
Merk kleurnaam Ice Blue
Merk product code WL030
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle lage sneakers? Dan is de Ydun Suede Mesh II van Woden perfect voor jou! Deze sneakers zijn speciaal ontworpen voor dames en zijn gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling. De binnenkant van de sneakers is bekleed met zacht textiel, waardoor ze heerlijk comfortabel aanvoelen. De rubberen zool biedt uitstekende grip en duurzaamheid, zodat je lang van deze sneakers kunt genieten.

De Ydun Suede Mesh II sneakers zijn van het merk Woden, dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. De kleur van deze sneakers is Ice Blue, een trendy en frisse kleur die perfect past bij elke outfit. De productcode van deze sneakers is WL030, waardoor je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt.

De Ydun Suede Mesh II sneakers hebben een vetersluiting, waardoor je ze eenvoudig kunt aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur. De ronde neus geeft deze sneakers een klassieke uitstraling, die tijdloos en veelzijdig is. Of je nu een casual of een meer formele look wilt creëren, deze sneakers passen altijd bij jouw stijl.

Met de Ydun Suede Mesh II sneakers van Woden ben je verzekerd van comfort, stijl en kwaliteit. Bestel ze vandaag nog en maak een statement met jouw schoenen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies