WODEN

Ydun Glitter II Ice Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Textiel
Materiaal binnenkant Gerecycled Polyester
Materiaal zool EVA
Merk Woden
Merk kleurnaam Ice Blue
Merk product code WK093
Patroon Glitter
Serie Ydun
Type sluiting Klittenband
Vorm neus Ronde neus

De Ydun Glitter II Lage Sneakers zijn perfect voor kinderen die dol zijn op glitter en glamour. Deze sneakers zijn gemaakt van textiel en hebben een gerecyclede polyester voering, waardoor ze niet alleen stijlvol zijn, maar ook milieuvriendelijk. De EVA-zool zorgt voor een comfortabele pasvorm en biedt voldoende ondersteuning tijdens het spelen en rennen.

Deze sneakers zijn van het merk Woden, een bekend en betrouwbaar merk in de modewereld. De kleur Ice Blue geeft de schoenen een trendy uitstraling die perfect past bij elke outfit. Met de klittenbandsluiting kunnen kinderen gemakkelijk hun schoenen aan- en uittrekken, wat handig is voor drukke ochtenden of speelafspraakjes.

De Ydun Glitter II sneakers maken deel uit van de Ydun-serie, die bekend staat om zijn stijlvolle ontwerpen en hoogwaardige materialen. Het glitterpatroon voegt een speels en opvallend element toe aan de schoenen, waardoor ze de favoriet worden van elke fashion-forward kind.

Met de ronde neusvorm bieden deze sneakers voldoende ruimte en comfort voor kleine voetjes. Of het nu voor school, een feestje of gewoon een dagje uit is, de Ydun Glitter II Lage Sneakers zijn de perfecte keuze voor kinderen die er trendy en stijlvol uit willen zien.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies