WODEN

Nellie Soft Blanc de Blanc

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Textiel
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Woden
Merk kleurnaam Blanc de Blanc
Merk product code WL720
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle lage sneakers? Dan is de Nellie Soft van Woden de perfecte keuze voor jou. Deze sneakers zijn speciaal ontworpen voor dames en bieden een ultiem draagcomfort.

De Nellie Soft is gemaakt van hoogwaardig textiel, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Dit zorgt voor een ademende en zachte pasvorm, waardoor je de hele dag comfortabel kunt rondlopen.

De rubberen zool van deze sneakers biedt uitstekende grip en duurzaamheid. Of je nu een lange wandeling maakt of een dagje gaat shoppen, met de Nellie Soft loop je altijd met zelfvertrouwen en gemak.

Woden is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijl. De Nellie Soft is verkrijgbaar in de kleur "Blanc de Blanc", wat een tijdloze en veelzijdige keuze is. De productcode van deze sneakers is WL720.

Met een vetersluiting en een ronde neus heeft de Nellie Soft een klassiek en toch trendy ontwerp. Deze sneakers passen perfect bij elke casual outfit en voegen een vleugje sportieve elegantie toe aan je stijl.

Wacht niet langer en voeg de Nellie Soft sneakers toe aan je collectie. Bestel ze vandaag nog en geniet van het comfort en de stijl die deze sneakers te bieden hebben.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies