Vingino

Rens Mid Crib Real White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Vingino
Merk kleurnaam Real White
Merk product code VB47-1025-01
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar stoere en comfortabele schoenen voor je kleintje? Dan is de Rens Mid Crib van Vingino de perfecte keuze! Deze hoge sneakers zijn speciaal ontworpen voor baby's en zijn gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor ze duurzaam en stijlvol zijn.

De binnenkant van de schoenen is bekleed met zacht textiel, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm. De rubberen zool biedt goede grip en ondersteuning bij de eerste stapjes van je kindje. Met de vetersluiting kun je de schoenen gemakkelijk aanpassen aan de voetjes van je baby.

De Rens Mid Crib heeft een ronde neus en is uitgevoerd in de kleur Real White, wat zorgt voor een trendy uitstraling. Het merk Vingino staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen, en dat is zeker terug te zien in deze schoenen.

Met de productcode VB47-1025-01 kun je deze sneakers eenvoudig terugvinden in onze collectie. Dus waar wacht je nog op? Geef de voetjes van je kleintje de beste start met de Rens Mid Crib van Vingino!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies