VIA VAI

Sierra Combi Sue Knit Noisette

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Via Vai
Merk kleurnaam Noisette
Merk product code 59084-01
Type hak Chunky
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Sierra Combi Sue Knit is een trendy enkellaarsje voor dames. Het is gemaakt van hoogwaardig suède materiaal, wat zorgt voor een luxe uitstraling. De binnenkant van de laars is bekleed met zacht textiel, waardoor het comfortabel aanvoelt tijdens het dragen.

De rubberen zool van de Sierra Combi Sue Knit biedt goede grip en stabiliteit, waardoor je met vertrouwen kunt lopen. Het merk Via Vai staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen, en deze laars is daar geen uitzondering op. De kleurnaam 'Noisette' geeft de laars een warme en elegante uitstraling.

Met een chunky hak en vetersluiting is de Sierra Combi Sue Knit zowel modieus als praktisch. De ronde neus geeft de laars een klassieke en tijdloze look, waardoor het perfect past bij verschillende outfits en gelegenheden. Of je nu een dag op kantoor hebt of een avondje uit gaat, deze enkellaarsjes zijn een must-have voor elke fashion-forward vrouw.

De productcode van de Sierra Combi Sue Knit is 59084-01. Met deze trendy en comfortabele enkellaarsjes ben je klaar om stijlvol de wereld te verkennen. Bestel ze vandaag nog en voeg een vleugje luxe toe aan je schoenencollectie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies