VEJA

V-10 Velcro White Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Organisch katoen
Materiaal binnenkant Gerecycled polyester
Materiaal binnenzool Gerecycled EVA
Materiaal zool Rubber
Merk Veja
Merk kleurnaam White Black
Merk product code CXV072565
Serie V-10
Type sluiting Klittenband
Vorm neus Ronde neus

De V-10 Velcro Lage Sneakers van Veja zijn perfect voor kinderen die op zoek zijn naar comfort en stijl. Deze sneakers zijn gemaakt van organisch katoen, wat zorgt voor een duurzaam en milieuvriendelijk product. De binnenkant van de schoen is gemaakt van gerecycled polyester, terwijl de binnenzool is gemaakt van gerecycled EVA. De rubberen zool biedt uitstekende grip en stabiliteit, waardoor kinderen veilig kunnen rennen en spelen.

De V-10 Velcro sneakers zijn onderdeel van de populaire V-10 serie van Veja. Ze hebben een ronde neus en sluiten met handige klittenband, waardoor kinderen ze gemakkelijk zelf kunnen aan- en uittrekken. De sneakers zijn uitgevoerd in de kleurcombinatie White Black, wat zorgt voor een tijdloze en veelzijdige uitstraling.

Met de V-10 Velcro Lage Sneakers van Veja kunnen kinderen genieten van comfort, stijl en duurzaamheid. Deze sneakers zijn niet alleen goed voor de voeten van je kind, maar ook voor het milieu. Bestel ze vandaag nog en laat je kind stralen met deze trendy sneakers!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies