VEJA

V-10 Mid Multico Moonrock

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Gerecycled polyester
Materiaal binnenzool Imitatievacht
Materiaal zool Rubber
Merk Veja
Merk kleurnaam Multico Moonrock
Merk product code DXV092740
Serie V-10
Type sluiting Klittenband
Vorm neus Ronde neus

De V-10 Mid is een stoere en trendy sneaker voor kinderen. Deze hoge sneakers behoren tot de Hoge Sneakers categorie en zijn perfect voor de jonge fashionista's. Met een suède bovenwerk en een ronde neus, straalt deze schoen stijl en comfort uit.

Het materiaal aan de binnenkant van de V-10 Mid is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor deze sneaker niet alleen modieus is, maar ook duurzaam. De imitatievacht binnenzool zorgt voor extra comfort en warmte, zelfs op koude dagen.

De rubberen zool biedt uitstekende grip en stabiliteit, waardoor kinderen veilig en vol vertrouwen kunnen rondlopen. Het klittenband sluitingssysteem maakt het gemakkelijk om de schoenen aan en uit te trekken, waardoor kinderen zelfstandig kunnen zijn.

De V-10 Mid is een product van het bekende merk Veja. Met de kleurnaam "Multico Moonrock" en de productcode DXV092740, is deze sneaker een echte eyecatcher. De V-10 serie staat bekend om zijn trendy ontwerpen en hoogwaardige kwaliteit.

Laat je kinderen stralen met de V-10 Mid hoge sneakers. Deze schoenen combineren stijl, comfort en duurzaamheid op een unieke manier. Bestel ze vandaag nog en geef je kinderen de perfecte schoenen voor elke gelegenheid!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies