VEJA

V-10 Laces White Cobalt Pekin

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Duurzaamheid Organisch
Materiaal Organisch katoen
Materiaal binnenkant Gerecycled Polyester
Materiaal binnenzool Gerecycled EVA
Materiaal zool Rubber
Merk Veja
Merk kleurnaam White Cobalt Pekin
Merk product code CXL072570
Serie V-10
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De V-10 Laces zijn de perfecte keuze voor kinderen die op zoek zijn naar comfortabele en stijlvolle lage sneakers. Deze sneakers zijn gemaakt van organisch katoen, wat betekent dat ze niet alleen goed zijn voor het milieu, maar ook zacht en ademend zijn voor de voeten van je kind. De binnenkant van de schoenen is gemaakt van gerecycled polyester, terwijl de binnenzool is gemaakt van gerecycled EVA voor extra demping en ondersteuning. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en duurzaamheid, zodat je kinderen vol vertrouwen kunnen rennen en spelen.

De V-10 Laces zijn ontworpen door het merk Veja, dat bekend staat om zijn aandacht voor duurzaamheid en ethische productie. De kleur van deze sneakers is White Cobalt Pekin, een frisse en veelzijdige kleur die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits. De productcode van deze schoenen is CXL072570, waardoor je ze gemakkelijk kunt vinden in onze winkel.

De V-10 Laces behoren tot de V-10 serie, die bekend staat om zijn tijdloze ontwerp en comfortabele pasvorm. Deze sneakers hebben een vetersluiting, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. De ronde neus zorgt voor een klassieke en casual uitstraling, perfect voor dagelijks gebruik.

Met de V-10 Laces kunnen kinderen genieten van stijl, comfort en duurzaamheid in één paar sneakers. Bestel vandaag nog en geef je kinderen de beste schoenen die ze verdienen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies