VEJA

Small V-12 Chromefree Extra White Multico Jade

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Gerecycled polyester
Materiaal zool Rubber
Merk Veja
Merk kleurnaam Extra White Multico Jade
Merk product code XV0503219C
Serie V-12
Type sluiting Klittenband
Vorm neus Ronde neus

De Small V-12 Chromefree is een fantastische toevoeging aan onze collectie Lage Sneakers voor kinderen. Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor ze niet alleen stijlvol zijn, maar ook duurzaam en comfortabel. Het materiaal aan de binnenkant van de schoen is gemaakt van gerecycled polyester, wat bijdraagt aan een milieuvriendelijke keuze. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en langdurige slijtage.

De Small V-12 Chromefree is ontworpen door het bekende merk Veja, dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. De kleur van deze schoen is Extra White Multico Jade, een unieke en opvallende kleur die zeker de aandacht zal trekken. De productcode van deze schoen is XV0503219C, waardoor je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt.

De Small V-12 Chromefree behoort tot de V-12 serie, die bekend staat om zijn moderne en trendy ontwerpen. Deze schoen heeft een klittenbandsluiting, waardoor hij gemakkelijk aan en uit te trekken is. De ronde neus geeft de schoen een klassieke uitstraling en zorgt voor extra comfort.

Met de Small V-12 Chromefree haal je niet alleen een modieuze sneaker in huis, maar ook een schoen die gemaakt is met oog voor het milieu. Kies voor stijl en duurzaamheid met deze geweldige sneakers van Veja!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies