VEJA

Small Canary Alvmesh Natural Lotus

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled polyester
Materiaal binnenkant Gerecycled Polyester
Materiaal zool Rubber
Merk Veja
Merk kleurnaam Natural Lotus
Merk product code YL1803248C
Serie Canary
Type sluiting Elastische veters
Vorm neus Ronde neus

De Small Canary Alvmesh is een trendy paar Lage Sneakers voor kinderen. Deze sneakers zijn gemaakt van gerecycled polyester, waardoor ze niet alleen stijlvol zijn, maar ook duurzaam. Het materiaal aan de binnenkant van de schoen is ook gemaakt van gerecycled polyester, wat zorgt voor extra comfort. De zool van de schoen is gemaakt van rubber, waardoor deze sneakers perfect zijn voor dagelijks gebruik.

De Small Canary Alvmesh is ontworpen door het bekende merk Veja en heeft de kleurnaam "Natural Lotus". Met de productcode YL1803248C weet je zeker dat je een authentiek paar sneakers van hoge kwaliteit krijgt. Deze sneakers behoren tot de Canary serie, wat betekent dat ze een uniek en opvallend ontwerp hebben.

Deze sneakers hebben een elastische vetersluiting, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. De ronde neus geeft de schoenen een speelse uitstraling. Of het nu voor een dagje op school is of voor een avontuurlijk uitje, de Small Canary Alvmesh sneakers zijn de perfecte keuze voor stijlbewuste kinderen.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies