VEJA

Esplar Laces Extra White Matcha Lavande

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Duurzaamheid Organisch
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Gerecycled Polyester
Materiaal zool Rubber
Merk Veja
Merk kleurnaam Extra White Matcha Lavande
Merk product code RS0502862C
Serie Esplar
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Esplar Laces zijn perfect voor kinderen die op zoek zijn naar comfortabele en stijlvolle lage sneakers. Deze sneakers zijn gemaakt van organisch leer, wat betekent dat ze duurzaam en milieuvriendelijk zijn. De binnenkant van de schoenen is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor ze niet alleen comfortabel zijn om te dragen, maar ook bijdragen aan een duurzamere wereld.

De zool van de Esplar Laces is gemaakt van rubber, wat zorgt voor een goede grip en langdurige duurzaamheid. Het merk Veja staat bekend om zijn hoogwaardige producten en deze sneakers zijn daar geen uitzondering op. De kleur van deze schoenen is Extra White Matcha Lavande, wat zorgt voor een frisse en trendy uitstraling.

De Esplar Laces behoren tot de Esplar-serie van Veja en hebben een ronde neus en vetersluiting. Deze details zorgen voor een klassieke en tijdloze uitstraling, waardoor deze sneakers perfect zijn voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een dagje school, een speeldate of een familie-uitje, deze sneakers zullen zeker de show stelen.

Met de Esplar Laces van Veja kies je niet alleen voor stijl, maar ook voor duurzaamheid. Deze sneakers zijn gemaakt met oog voor het milieu en zorgen ervoor dat jouw kind er trendy uitziet, terwijl ze ook bijdragen aan een betere wereld. Bestel vandaag nog een paar Esplar Laces en laat jouw kind stralen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies