VEJA

Baby Suede Camel Pierre

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Veja
Merk kleurnaam Camel Pierre
Merk product code BB0903271C
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Baby Suede Hoge Sneakers van Veja zijn perfect voor de allerkleinsten. Deze sneakers zijn gemaakt van gerecycled suède, wat zorgt voor een duurzame keuze. De binnenkant van de schoenen is gemaakt van zacht textiel, waardoor ze comfortabel aanvoelen voor de gevoelige babyvoetjes. De rubberen zool zorgt voor goede grip en stabiliteit tijdens het leren lopen.

De Baby Suede Hoge Sneakers hebben een trendy en stijlvol ontwerp. De ronde neus geeft de schoenen een speelse uitstraling. De vetersluiting zorgt ervoor dat de sneakers goed aan de voetjes blijven zitten. De kleur Camel Pierre geeft de schoenen een modieuze look die perfect past bij elke outfit.

Met de Baby Suede Hoge Sneakers van Veja kies je niet alleen voor stijl, maar ook voor een merk dat zich inzet voor duurzaamheid. De gerecyclede materialen en het gebruik van textiel en rubber maken deze sneakers een verantwoorde keuze voor jouw kleintje. De schoenen zijn voorzien van de merknaam Veja en hebben een unieke productcode (BB0903271C) voor een authentieke uitstraling.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies