Vans

UA SK8-Hi MTE-2 Black Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Vans
Merk kleurnaam Black Black
Merk product code VN0007NKBKA1
Serie MTE
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De UA SK8-Hi MTE-2 is een stijlvolle hoge sneaker voor heren van het merk Vans. Deze sneaker is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een duurzame en luxe uitstraling. De binnenkant van de schoen is bekleed met zacht textiel, waardoor de sneaker comfortabel aanvoelt tijdens het dragen.

De rubberen zool van de UA SK8-Hi MTE-2 biedt uitstekende grip en stabiliteit, waardoor je met vertrouwen kunt lopen op verschillende ondergronden. De ronde neus van de schoen zorgt voor een klassieke en tijdloze look, terwijl de vetersluiting ervoor zorgt dat de sneaker goed op zijn plaats blijft zitten.

Deze sneaker maakt deel uit van de MTE-serie van Vans, wat staat voor Mountain Edition. Dit betekent dat de UA SK8-Hi MTE-2 speciaal is ontworpen om bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Of je nu door de stad loopt of een avontuur in de natuur aangaat, deze sneaker houdt je voeten warm en droog.

De UA SK8-Hi MTE-2 is uitgevoerd in de kleur Black Black, wat zorgt voor een stoere en moderne uitstraling. De productcode van deze sneaker is VN0007NKBKA1, waardoor je gemakkelijk het juiste model kunt vinden. Met deze trendy en functionele sneaker ben je klaar voor elke gelegenheid!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies