Vans

UA SK8-Hi MTE 1 Drizzle Marshmallow

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Vans
Merk kleurnaam Drizzle Marshmallow
Merk product code VN0A5HZY6J61
Serie MTE
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De UA SK8-Hi MTE 1 is een stijlvolle toevoeging aan onze collectie hoge sneakers voor volwassenen. Met zijn duurzame leren bovenwerk en comfortabele textiele binnenkant, biedt deze schoen de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en langdurige slijtage. Het merk Vans staat bekend om zijn kwaliteit en trendy ontwerpen, en de kleur Drizzle Marshmallow geeft deze schoen een unieke uitstraling. Met de vetersluiting en de ronde neus is deze schoen zowel praktisch als modieus. De UA SK8-Hi MTE 1 behoort tot de categorie Hoge Sneakers en maakt deel uit van de MTE-serie van Vans.

Met zijn doelgroep van volwassenen is de UA SK8-Hi MTE 1 de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een trendy en comfortabele sneaker. Het gebruik van hoogwaardig leer als materiaal zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. De textiele binnenkant zorgt voor een zacht en comfortabel gevoel tijdens het dragen. De rubberen zool biedt niet alleen grip, maar zorgt ook voor een goede demping en ondersteuning. Het merk Vans staat garant voor kwaliteit en met de kleur Drizzle Marshmallow voegt deze schoen een vleugje stijl toe aan elke outfit.

Met de merkproductcode VN0A5HZY6J61 is de UA SK8-Hi MTE 1 gemakkelijk te identificeren en te vinden in onze collectie. De vetersluiting zorgt voor een verstelbare pasvorm, terwijl de ronde neus zorgt voor extra comfort. Of je nu op zoek bent naar een schoen voor dagelijks gebruik of voor een speciale gelegenheid, de UA SK8-Hi MTE 1 is een veelzijdige keuze die zowel stijlvol als praktisch is. Voeg deze trendy sneaker toe aan je collectie en maak een statement met je schoeisel.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies