Vans

UA Old Skool Color Theory Peach Dust

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Vans
Merk kleurnaam Color Theory Peach Dust
Merk product code VN0007NTBM01
Serie Old Skool
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar een paar coole sneakers die perfect passen bij je casual outfits? Dan is de UA Old Skool van Vans echt iets voor jou! Deze lage sneakers zijn speciaal ontworpen voor volwassenen en hebben een tijdloos design dat nooit uit de mode raakt.

Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig suède materiaal, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. De binnenkant is bekleed met zacht textiel, waardoor je voeten de hele dag comfortabel blijven, zelfs tijdens lange wandelingen of drukke dagen.

De rubberen zool biedt uitstekende grip en stabiliteit, zodat je met vertrouwen kunt lopen op verschillende ondergronden. Of je nu naar school, werk of een avondje uit gaat, de UA Old Skool zorgt ervoor dat je er stijlvol uitziet en je tegelijkertijd comfortabel voelt.

Deze sneakers behoren tot de Old Skool serie van Vans, een iconische collectie die geliefd is bij sneakerliefhebbers over de hele wereld. De vetersluiting zorgt ervoor dat je de schoenen eenvoudig kunt aanpassen aan je eigen pasvorm, terwijl de ronde neus een klassieke en veelzijdige uitstraling geeft.

De UA Old Skool is verkrijgbaar in de kleur Color Theory Peach Dust, een trendy en opvallende kleur die je outfit net dat beetje extra geeft. De productcode van deze schoenen is VN0007NTBM01, zodat je ze gemakkelijk kunt vinden en bestellen.

Maak een statement met je schoenen en kies voor de UA Old Skool van Vans. Bestel ze vandaag nog en geniet van comfort, stijl en kwaliteit in één paar sneakers!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies