Vans

UA Old Skool Color Theory Baby Blue True White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Canvas
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal binnenzool Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Vans
Merk kleurnaam Baby Blue True White
Merk product code VN0A38G1Q6K1
Serie Old Skool
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De UA Old Skool Color Theory is een paar lage sneakers die perfect zijn voor volwassenen die op zoek zijn naar stijl en comfort. Deze sneakers zijn gemaakt van duurzaam canvas materiaal, waardoor ze zowel trendy als stevig zijn. De binnenkant van de schoen is bekleed met zacht textiel, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm. De binnenzool is ook gemaakt van textiel, waardoor je voeten de hele dag door kunnen ademen. De rubberen zool biedt uitstekende grip en stabiliteit, zodat je met vertrouwen kunt lopen.

De UA Old Skool Color Theory is een product van het bekende merk Vans, dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. De kleur van deze sneakers is Baby Blue True White, een combinatie die zowel fris als veelzijdig is. De productcode van deze schoenen is VN0A38G1Q6K1, waardoor je gemakkelijk het juiste paar kunt vinden.

De UA Old Skool Color Theory behoort tot de serie Old Skool, die bekend staat om zijn tijdloze ontwerpen en iconische stijl. Deze sneakers hebben een vetersluiting, waardoor je ze gemakkelijk kunt aanpassen aan je eigen pasvorm. De ronde neus geeft deze schoenen een klassieke uitstraling die nooit uit de mode raakt.

Met de UA Old Skool Color Theory lage sneakers kun je moeiteloos een trendy en comfortabele look creëren. Of je nu een casual outfit wilt opfleuren of je streetstyle wilt verbeteren, deze sneakers zijn de perfecte keuze. Bestel vandaag nog je eigen paar en ervaar de combinatie van stijl en comfort die deze schoenen te bieden hebben.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies