Vans

UA Old Skool Classic Tumble True White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Canvas
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal binnenzool Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Vans
Merk kleurnaam True White
Merk product code VN0A38G1ODJ1
Serie Old Skool
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar een paar coole sneakers die perfect passen bij je casual stijl? Dan zijn de UA Old Skool Classic Tumble Lage Sneakers van Vans echt iets voor jou! Deze sneakers zijn ontworpen voor volwassenen en hebben een tijdloos ontwerp dat nooit uit de mode raakt.

De UA Old Skool Classic Tumble sneakers zijn gemaakt van duurzaam canvas materiaal, waardoor ze zowel stijlvol als stevig zijn. De binnenkant van de sneakers is bekleed met zacht textiel, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm. De binnenzool is ook gemaakt van textiel, waardoor je de hele dag door kunt blijven lopen zonder vermoeide voeten te krijgen.

De rubberen zool van deze sneakers biedt uitstekende grip en stabiliteit, zodat je zelfverzekerd kunt rondlopen, ongeacht het terrein. Het ronde neusontwerp geeft de schoenen een klassieke uitstraling, terwijl de vetersluiting zorgt voor een perfecte pasvorm.

De UA Old Skool Classic Tumble sneakers zijn onderdeel van de populaire Old Skool serie van Vans. Ze zijn verkrijgbaar in de kleur True White, wat een frisse en veelzijdige keuze is. De productcode van deze sneakers is VN0A38G1ODJ1, zodat je ze gemakkelijk kunt vinden en bestellen.

Met de UA Old Skool Classic Tumble Lage Sneakers van Vans ben je verzekerd van comfort, stijl en kwaliteit. Bestel ze vandaag nog en geef je outfit een trendy upgrade!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

vanaf Vanaf 101,96 Normale prijs 119,95

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies